Informatie over Keuringspraktijk Prins

Locatie en bereikbaarheid

Keuringspraktijk Prins is gevestigd aan de Parallelweg 17 te Veendam, tegenover het treinstation van Arriva en het busstation. Wij zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden voor de praktijk.

Via de trein: Uitstappen in Veendam. De praktijk is na het verlaten van het perron naar rechts direct tegenover de uitgang van het perron.

Via de bus: Op het busstation moet u richting het kunstwerk “L’Incontro” lopen, en daarna links over de spoorovergang, vervolgens steekt u de weg en bent u er.

De praktijk is maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar: ’s ochtends van 9.00 tot 12.00 via telefoonnummer 0598 – 235 419. Buiten deze tijden kunt u altijd het antwoordapparaat inspreken, en zullen wij de eerst volgende werkdag contact met u op nemen.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via emailadres keuringspraktijkprins@gmail.com en via ons contactformulier

Voor welke keuringen kunt u terecht?

Keuringspraktijk Prins verricht allerlei medische keuringen , zowel voor particulieren als bedrijven. Te denken valt aan rijbewijskeuringen voor ouderen, grootrijbewijskeuringen, keuringen voor mindervaliden, taxipaskeuringen en verzekeringskeuringen.

Keuringspraktijk Prins verricht geen keuringen , die door een specialist gedaan moeten worden. U kunt wel voor diverse arbo keuringen bij ons terecht.

Keuringspraktijk Prins
Parallelweg 17
9641KG Veendam
0598 – 235 419
www.keuringspraktijkprins.nl
KvK 71161538
BiG nr. 49048984001